FIBARO motion sensor: a többfunkciós érzékelő

A FIBARO motion sensor segítségével nemcsak a kényelmet, hanem a biztonságot is maximális fokozatra tudjuk állítani otthonodban! Ez a kis macskaszemhez hasonlító vezeték nélküli eszköz egy TÖBBFUNKCIÓS ÉRZÉKELŐ, mely mér:
 
✅hőmérsékletet,
~ így az okosított hűtés-és/vagy fűtésrendszerrel kommunikálva folyamatosan a megfelelő hőmérsékletet állítja be az otthonodban.
~ így megoldható, hogy a szellőzést biztosító eszközökkel is összekapcsoljuk.
~ így azonnal értesítést küld a telefonodra, ha a hőmérséklet túl magas, ezáltal kezdődő tűz esetén azon nyomban közbe tudsz avatkozni, megelőzve a nagyobb kárt, vagy a személyi sérülést.
 
✅mozgást,
~ így a világítással kommunikálva azonnal felkapcsol a lámpa, ha belépsz egy szobába, illetve a mozgás megszűnése után le is kapcsol.
~ így például idősebb szerettünk otthonába telepítve, folyamatosan tájékozódni tudunk róla, történt-e mozgás a megelőző időintervallumban, ezáltal időben feltűnik, ha esetleg szerettünk nincs jól, vagy eleshetett (itt tájékozódhatsz, miért érdemes okosíttatni idős szeretteink otthonát).
~ így amennyiben lakásunk azt érzékeli, hogy nem tartózkodunk otthon, mégis mozgást érzékel, azonnal értesít és elküldi emailben a kameránk képét.
 
✅fényt,
~ így a szobába lépve csak akkor kapcsolnak fel a lámpák, ha ténylegesen szükség van rájuk (ha érdekel, hogy válik otthonod energiatakarékosabbá az okosítás által, olvasd el ezt a bejegyzésünket).
~ így a redőnyökkel kommunikálva a sötétedés idejében automatikusan lehúzódnak (a redőnyvezérlésről bővebben itt olvashatsz).
 
✅rezgést,
~ így egy esetlegesen kialakuló földrengésről is időben értesítést kapunk.
~ így beállíthatjuk, hogy a család ajtócsapkodó tagja kapjon egy irgumburgum értesítést a telefonjára. 😀 
 
Ezt a videót megnézve, láthatod hogyan is működik a FIBARO motion sensor.
Ebben az angol nyelvű videóban pedig elmagyarázzák, miért ez az érzékelő a legjobb választás az okosotthonokba.
 
Ha szeretnél többet tudni az okosotthonokról, weboldalunkat és facebook oldalunkat is folyamatosan frissítjük és széles körben írunk az okosotthonok funkcióiról, az általuk nyújtott kényelemről és biztonságról. Ha pedig kérdésed van, vagy nem értesz valamit, keress minket bátran elérhetőségeink valamelyikén!
 
Vállalkozásunk a folyamat elejétől a végéig, a tanácsadástól, a tervezésen, az eszközök beszerzésén, telepítésén, az automatika programozásán át a rendszer folyamatos karbantartásáig elvégzi az összes munkát, hogy Te is álmaid okosotthonában élhess!