Elektromos autó töltőállomás

Villanyszerelői tevékenységünk során fontosnak tartjuk a modern technológiák folyamatos követését, és azt, hogy reagálni tudjunk a folyamatos változás során fellépő megrendelői igényekre. 

Jelenleg az elektromos autók forradalma zajlik. Több gyártó is bejelentette már, hogy 2030-tól kizárólag elektromos járműveket fog értékesíteni Európában. Becslések szerint 2030-ra az utakon közlekedő elektromos autók száma megtízszereződik a 2020-as évhez képest. Nem meglepő tehát, hogy egyre többen gondolkodnak az otthoni töltési lehetőségben, hiszen ezzel oldható meg legkényelmesebben az elektromos gépjárművek töltése.

Az udvarban, vagy a ház előtt elhelyezett töltőállomás nem foglal nagy helyet, esztétikus és akár fél nap alatt telepíthető. 

Nem csak magánszemélyek számára javasoljuk töltőállomás létesítését! Tegye vonzóbbá vendéglátóipari egységét, üzletét elektromos gépjármű töltési lehetőséggel! 2022-től újépítésű, nem lakóépület céljából épített, minimum 10 parkolóhellyel rendelkező épületek számára KÖTELEZŐ a töltőállomás kiépítése!

Hogyan tudunk ebben segíteni?

  • Terepszemle, segítség a töltőállomás kiválasztásában: itt nem csak azt beszéljük meg, milyen típusú töltő lenne a legmegfelelőbb, hanem megnézzük, hogy az adott ingatlan elektromos hálózata megfelelő állapotban van-e, szükséges-e amperbővítés, szabványosítás, stb. Azt is felmérjük, milyen messziről kell az áramot elvezetni a töltőállomás számára kiválasztott helyre. Ezek alapján az adatok alapján tudunk árajánlatot adni.
  • A töltőállomás beszerzése: üzleti partnerünkön keresztül a jelenleg egyik legkedvezőbb minőségű, ár-érték arányú töltőállomásokat telepítjük.
  • Telepítés, illetve amennyiben szükséges, az előzetes villanyszerelési munkák elvégzése.

Gondolkodjon előre! Amennyiben elektromos hálózata felújításra szorul, az idei évben még az otthonfelújítási támogatás keretén belül a villanyszerelési munkálatokat el tudjuk végezni. Ezáltal nem csak biztonságosabb lesz otthona, de a későbbiekben a töltőállomás telepítése is egyszerűbbé, költséghatékonyabbá válik!

Amennyiben szeretne Ön is elektromos autó töltőt telepíttetni, vagy otthonának/üzletének elektromos hálózatát korszerűbbé tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot!