Az ÉRINTÉSMENTESSÉG fokozása az otthonokban, irodákban

Az ÉRINTÉSMENTESSÉG fokozása OTTHONODBAN, vagy IRODÁDBAN kulcsfontosságú járványhelyzet idején. Ha #FIBARO otthonautomatikát telepítünk otthonodba, minimalizálni tudjuk azon felületek számát, melyeket nap, mint nap a lakók, vagy az iroda dolgozói megérintenek.

Hogyan? 🧐👇

✅ Az adott eszközök mindenki saját telefonjáról, vagy hangvezérléssel (Amazon Alexa vagy Google Assistant) kapcsolhatók, nyithatók lesznek. Bizonyos dolgok automatizálhatók is (pl. bejárati ajtó érkezéskor), így a telefonhoz sem kell hozzáérni.

✅ Érintésmentessé tehető:

👉a bejárati ajtó kilincse: a DANALOCK intelligens zárnak köszönhetően azt is be tudjuk állítani, hogy érkezéskor ne csak a zár nyitódjon, hanem a kilincset is “nyomja le”/”fordítsa el”. Így hazaérve egyből lehet kézmosással kezdeni, anélkül, hogy bármihez hozzáérnénk. Az okos zárról itt olvashatsz bővebben, vagy nézd meg ezt a videót.

👉a világítás: az összes lámpa kapcsolható telefonról, vagy hangvezérléssel, vagy mozgásérzékelőkkel összekötve automatizálni is tudjuk.

👉 a redőnyök/sötétítők: szintén automatizálhatók fényviszonyokhoz, vagy időponthoz kötve, de telefonról és hangvezérléssel is távvezérelhetők. Az intelligens redőnyvezérlésről ebben a bejegyzésben írtunk. 

👉 a hűtés/fűtés: legegyszerűbb, ha időpontokhoz, vagy a geolokáció segítségével lakás/iroda elhagyáshoz kötjük az automatikát, de ha valaki fázik, vagy melege van sem kell összefogdosni a közös távirányítót: egy kattintás, vagy parancs pl. Alexának és a rendszer a megfelelő hőmérséklet beállításán dolgozik. Olvasnál többet az intelligens fűtésről? Itt megteheted. Itt pedig a klímaberendezés okosotthonba integrálásáról írtunk.

Egy szó, mint száz az általunk telepített és programozott automatikával elérhető, hogy a lakás/iroda legtöbbet megérintett pontjai, mint a BEJÁRATI AJTÓKILINCS, A VILLANYKAPCSOLÓK, A SÖTÉTÍTŐK KAPCSOLÓI/MANUÁLIS HÚZÓI, A TERMOSZTÁT, VAGY A KLÍMATÁVIRÁNYÍTÓ 100%-ban érintésmentessé váljanak.

Mi biztonságosabbá és kényelmesebbé tesszük otthonaitokat/irodáitokat és nem mellesleg megspórolhatjuk Nektek a takarításra szánt időt, sőt a felesleges energiafelhasználásra szánt pénzt is!