Napelem telepítés

☀️Napelem telepítés☀️ 

Napenergia Plusz Program, 66% állami támogatás hibrid napelem rendszerre! Előregisztráció ideje: 2024.01.15.

Bővebb információkért, csomagajánlatainkért kattintson ide!

Növelje ingatlanja értékét és spóroljon a rezsiköltségeken! Jelen energiaárak mellett egy napelem rendszer 5-7 év alatt megtérül, DE   az energiapiaci bizonytalanságok miatt ez a megtérülési idő egyre rövidül! 

A hagyományos panelek mellett már a SOLROOF integrált fotovoltaikus tető is elérhető üzleti partnerünkön, a Thermopanel Kft.-n keresztül, mely a leginnovatívabb választás újépítésű ingatlanok és teljes tetőcsere esetén.

✏️Helyszíni felmérés

Bár sokan Google maps, vagy drónfelvételek alapján mérik fel a tetőket, mi szeretjük a legjobbat kihozni az általunk telepített napelem rendszerből! Mivel tudjuk, hogy a napelem rendszer egy nagyobb kiadás minden család számára, szeretnénk olyan rendszert átadni, amivel a rezsiköltségeken való spórolást maximalizálni tudjuk. Ezért mi minden esetben személyesen mérjük fel a helyszínt, átbeszéljük a fogyasztási szokásokat és a jövőbeli igényeket, hogy ennek megfelelően tudjuk a legoptimálisabb rendszert kihozni az ingatlan tulajdonságaiból. 

👨‍💻Körültekintő tervezés

A helyszíni felmérés során történt pontos adatfelvétel alapján, a tervezés során optimalizáljuk a rendszert. Több tervet készítünk, hogy a Megrendelő a lehető leghatékonyabb és pénztárcakímélőbb megoldást tudja választani. 

Napelemek, inverterek beszerzése

Az eszközök kiválasztása és beszerzése során mind árban, mind minőségben igazodunk a Megrendelő igényeihez. Minőségi, ár-érték arányban kiváló invertereket és paneleket használunk, az igényeknek megfelelően tudunk választani a Megrendelőnek legmegfelelőbb márkát. 2023-ban Lengyelországban a Thermopanel Kft. jóvoltából elvégeztük a SOLROOF integrált fotovoltaikus tető gyakorlati képzést a BP2 Mesterakadémián, így megismerkedhettünk a piacon egy egyedülállóan innovatív technológiával, így a hagyományos panelek mellett, a SOLROOF tető (videó itt) kapcsán is fordulhatnak hozzánk!

🧾Engedélyeztetés, ügyintézés

Az árajánlat elfogadása után, mi egyből elindítjuk az ügyintézést, elkészíttetjük a hivatalos terveket, elindítjuk a területhez tartozó szolgáltatónál az engedélyeztetési folyamatot, és a telepítés utáni ügyintézést is elvégezzük.

👷Telepítés

Csapatunk kiváló minőségű szerelési anyagokkal, szerszámokkal ellátva előre egyeztetett időpontban elvégzi a napelemek telepítését, az elektromos hálózatra való szabványok szerinti csatlakoztatását.

💲Rezsiköltségek csökkentése, 🌎környezettudatosabb élet!

Amennyiben igény van rá, a telepítést megelőző villanyszerelési munkálatokat is elvégezzük (pl. belső hálózat átalakítása).

Keressen minket bizalommal!

Facebook oldalunkon hasznos információkat, referenciákat talál.