SLS Cool & Cosy csomag – a legközkedveltebb csomagajánlatunk

Ha szeretnéd, ha elkezdődne otthonod okosítása, ez az alapcsomag ideális, hiszen ár-érték aránya kiváló és bármikor tovább bővíthető! Ráadásul a kezdetektől hangvezérelhető minden, ami nem csak kényelmes, de elég menő is 😉

Mit is tartalmaz ez a csomag?

  • 3 világítási kör okosítását, dimmelési lehetőséggel: az okosítás után telefonról, tabletről, számítógépről vagy az ajándékba kapott okosgombról fogod tudni kapcsolni a világításodat, illetve a fényerősség is szabályozható lesz. Ezen kívül különböző automatikákat is lehet beállítani, ezekről lejjebb még írunk.
  • 1 db mozgásérzékelő, melyről itt olvashatsz bővebben. Ez azért nagyon jó, mert a mozgáson kívül fényt, rezgéstés hőmérsékletet is mér, így nem csak a világításra tudunk automatizált kapcsolást írni Neked, hanem vészjelzésre is használható (pl. tűz, földrengés).
  • 1 db okoskonnektor, melyről ebben a bejegyzésben írunk. Mi ezt a kis eszközt minden okosháztartásba nagyon ajánljuk, mert sok idegeskedés megelőzhető a segítségével (ha izgultál már végig egy napot egy esetlegesen bedugva felejtett vasaló miatt, akkor tudod, mire gondolunk).
  • 1 db kapu/garázskapu okosítása, melynek segítségével telefonról bármikor, bárhonnan leellenőrizheted, becsuktad-e az adott kaput és természetesen ki is nyithatod, ha például futár érkezik, mikor nem tartózkodsz otthon. Az értesítések fontossága sem hanyagolható el, ha biztonságról beszélünk, erről itt tudsz tájékozódni.
  • 1 db Amazon Alexa: ami (aki) nem csak az okoseszközeidet kapcsolja, nyitja/zárja egy szóra (ez a bejegyzésünk szól erről), de bevásárló listát készít, emlékezetet fontos dolgokra, viccet mesél, zenét játszik, és még sorolhatnám. Az Amazon youtube csatornáján rengeteg videót találsz Alexáról, mint például ez a kis humoros videó itt.

Az általunk telepített FIBARO okosotthon egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem csak a távoli ellenőrzés és vezérlés alkalmazható (telefonról kapcsolás), hanem automatizálni is tudjuk otthonodat és különböző jeleneteket tudunk programozni. Szeretnénk néhány tippet adni, hogy a fenti eszközökre, milyen automatizálások írhatók:

  • lakáselhagyás jelenet: a geolokáció segítségével otthonod érzékeli, ha elhagyod a lakást/házat ls automatikusan lekapcsol minden szükségtelen eszközt.
  • a mozgásérzékelő segítségével naplemente után a világítás automatikusan felkapcsol, ha mozgást érzékel. Bizonyos helyiségekben elhelyezve, pl. fürdőszoba, érdemes azt is beállítani, hogy amennyiben x ideig nem érzékel mozgást, kapcsoljon le. Így energia és pénz spórolható meg. 
  • ha a mozgásérzékelőt a hálószobában helyezzük el, a világítás pedig egy olyan helyiségben kerül elhelyezésre, ahonnan szűrődik be fény, lehet olyat is, hogy ha felülsz az ágyadban (hallasz valamit, mosdóba mész, stb.), kapcsolódjon fel a világítás, így nem szükséges villanyt kapcsolnod, hogy felébreszd a melletted alvót, és Neked sem kell a hirtelen fénnyel szembesülnöd.
  • a mozgásérzékelőre tudunk írni olyan programot, hogy pl. 3 óránként küldjön értesítést, hogy érzékelt-e mozgást az adott helyiségben. Ez nagyon hasznos nem csak betörésvédelmi szempontból, de pl. ha idős/beteg szerettünk egyedül tartózkodik otthon fontos információt szolgáltat, hogy történt-e mozgás az utóbbi időben. 

Reméljük ez a pár tipp elindította a fantáziátokat, hiszen csak azon múlik, hogy milyen automatizálásokat szeretnétek intelligens otthonaitokba. 

A csomag ára: 286.300.- + ÁFA, mely tartalmazza:

  • az előzetes helyszíni szemlét, tanácsadást,
  • az eszközök beszerzését, konfigurálását,
  • az eszközök telepítését,
  • a telefonos applikációk beállításait,
  • 1 jelenet programjának megírását,
  • a használatba vételt követő 1 hónapon belül a testbeszabást.

Természetesen a csomag bármivel bővíthető, akár most, akár később. Vezeték nélküli rendszerről van szó, így a beépítés nem jár rombolással! Ha ennél kisebb rendszerrel szeretnél kezdeni (pl. csak a világítási körök okosításával) és kis lépésekben idővel haladnál tovább, az is megoldható. A rendszer távvezérlése azonnal elérhető lesz és mi egy jelenetet, automatikát ajándékba szoktunk adni, a további programok megírása egyeztetés után történik (óradíjas). 

Az elejétől a végéig, minden munkafolyamatot elvégzünk, keress minket bizalommal!