Ismerjük meg egymást!

A FIBARO egy világmárka, amelyet 2010-ben alapítottak. Kevesebb, mint egy évtized alatt termékeink több, mint 100 országban megjelentek és a legfejlettebb vezeték nélküli okosotthon rendszerként váltak híressé.
Egy intelligens otthonban az eszközök kommunikálnak egymással. Ez azt jelenti, hogy könnyen, egy gombnyomással vagy mozdulattal vezérelheti eszközeit, mint például világítását, redőnyeit, hőmérsékletet, riasztó rendszerét vagy öntöző rendszerét. A legfontosabb, hogy az egész otthonát a világ bármely pontjáról irányíthatja. Termékeink kiegészítik egymást, ezáltal megbízható, könnyen használható, teljesen integrált rendszert hoznak létre, minden otthont FIBARO okosotthonná alakítva.
A FIBARO rendkívül rugalmas és nyitott rendszer, több száz elérhető pluginnal, amelyek segítségével a rendszer zökkenőmentesen tud működni a piacvezető gyártók termékeivel, mint példáúl Google, Apple, Samsung, Amazon, Bose, D-link, Yamaha, Phillips, IFTTT és Yale. Ez lehetővé teszi a kedvenc gyártói termékeinek kiválasztását, tudva, hogy beintegrálhatók a rendszerbe és lehetőséget adnak, hogy okosotthonába pontos igényeihez testre szabja. Az intelligens otthonok nem csak téglából és habarcsból állnak; életmódot képviselnek, amely kényelmet és biztonságot nyújt, miközben segít időt, pénzt és energiát megtakarítani. Az okosotthonok barátságos környezetet nyújtanak, amelyek a legigényesebb ügyfelek igényeit is kielégítik.
Az okosotthon egy olyan otthon, amely segít élni az életünk - alkalmazkodik a viselkedésünkhöz és egyszerűsíti a napi rutinunk. Mi több, fontos adatokat szolgáltat minden családtagnak. A széles termékkínálat és a FIBARO rendszer képességei lehetővé teszik, hogy otthona gondoskodjon az Ön biztonságáról és kényelméről.
A vezeték nélküli technológia bontás nélküli telepítést és karbantartást tesz lehetővé. A FIBARO technológia vezeték nélküli, modern és biztonságos - bármikor, bontás nélkül új eszközzel egészítheti ki otthonát. Eszközeink plug-and-play rendszert hoznak létre, amely teljesen kompatibilis más gyártó termékeivel. A FIBARO tökéletes megoldás, ha fokozatosan szeretné kiépíteni rendszerét és finomítani, illeszkedve a növekvő igényeihez.