A klímaberendezés okosotthonba integrálásának előnyei

Itt a nyár, a klímázás ideje! Érdemes a klímaberendezéseket is az okosotthon rendszerbe integrálni, hiszen ENERGIATAKARÉKOSABBÁ és KÉNYELMESEBBÉ tehetjük használatukat! Hogyan?
👉Okosotthonod tudja, mikor vagy otthon, így beállíthatjuk, hogy amennyiben nem tartózkodik senki otthon, ne menjen feleslegesen. Azonban ha otthon vagytok és a helyiségek hűtést igényelnek, automatikusan bekapcsol a légkondi.
👉 Nincs több ablakon kiengedett hideg! A klíma bekapcsolásakor automatikusan lecsukódnak a tetőablakok, ha pedig más ablak van nyitva, kapsz egy értesítést a telefonodra, így véletlenül sem az utcát fogod hűteni.
👉 Ha éppen hűt a klíma és kinyitod az ablakot, kikapcsol a berendezés.
👉Bizonyos hőmérséklet felett a légkondi a redőnyök “segítségét kéri”, így energiatakarékosabban és gyorsabban lehűthető a lakás.
👉 Mobiltelefonodról bárhonnan ellenőrizni tudod a szobák hőmérsékletét és ki-bekapcsolhatod a légkondícionálót (ha rendelkezik applikációval a klímád is, akkor is egyszerűbb, ha minden egy helyen van).
👉 A páratartalom mérő is küldhet üzenetet a klímának, így az azonnal páramentesíteni tudja a lakást.
👉 A mozgásérzékelők segítségével elérhető, hogy amennyiben a hűtött szobában tartózkodsz, a ventillálás váltson alacsonyabb fokozatra.
 
A klímaberendezés automatizálásával klímád magától tudni fogja mikor, mi a dolga, hogy a Te beavatkozásod nélkül is kellemes hőmérséklet legyen otthonodban és emellett a rezsiköltségeiden is tudsz faragni.
 
Fejben már tervezgeted okos otthonodat? Kövess minket facebook oldalunkon is, és légy naprakész okosotthon témában!
Szeretnél ingyenes igényfelmérést és tanácsadást? Keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
 
#okosklíma #okosotthon #okosotthonhatvan #FIBARO