Okosotthonod figyelmeztet, ha valami nincs rendben!

Rohanó világunkban ki ne feledkezne meg néha fontos dolgokról, amikből esetleg baj is lehet? 🤔 Nem kell többet idegeskedned, nem hagytál-e nyitva valamit, vagy, hogy kihúztad-e a vasalót! Okosotthonod figyelmeztet, ha valami nem a megszokott rendben történik!
👉Nem kell visszafordulnod, ha már elindultál otthonról, hiszen a telefonodról bárhonnan becsukhatod a kaput!
👉Nem kell addig idegeskedned, míg haza nem érsz, hiszen a telefonodra megkapod a megfelelő értesítéseket és az applikációból is bármit leellenőrizhetsz!
👉 Az értesítések okosórádra is megérkeznek (lásd a képen), így akkor is azonnal olvashatod az értesítéseket, ha éppen vezetsz, vagy nem nézel rá a telefonodra.
👉 Jó hír azok számára, akik NICE márkájú kapunyitó motorral rendelkeznek‼️ Az új FIBARO Home Center3-ba ezek a típusú motorok minden egyéb integráló eszköz nélkül beilleszthetők! Ergo semmilyen egyéb eszközt nem kell a kapunyitás automatizálásához megvenni!
 
Természetesen bármilyen eszköz változásairól kérhetünk értesítéseket, így arról is, ha a páratartalom vagy levegőminőség kritikus szintet ér el, ha kinyílik a bejárati ajtó, ha bedugva felejtettük a vasalót, ha hazaérkezik valamelyik családtagunk, stb. (még hosszú sorokon keresztül sorolhatnánk).
 
Te is szeretnél intelligens otthonban élni? A tervezéstől az eszközök beszerzésén, telepítésén és programozásán át a rendszerkarbantartásig mindent elvégzünk! Keress minket bizalommal!
 

2 Replies to “Okosotthonod figyelmeztet, ha valami nincs rendben!”

Comments are closed.