SLS Safety csomag bevezető áron ajándék okos konnektorral!

Rendeld meg SLS Safety csomagunkat július 31-ig bevezető áron és mi ajándékba adunk hozzá egy FIBARO okos konnektort!

Ha fontos családod és otthonod biztonsága, ne szalaszd el kihagyhatatlan ajánlatunkat!

Idősebb szerettünk otthonába telepítve, biztonságban tudhatjuk őt, gond esetén pedig azonnal értesítést kapunk, így megelőzhető a nagyobb kár, vagy egy esetleges végzetes kimenetelű baleset. Miért megnyugtató, ha okosítjuk idősebb szerettünk otthonát? Olvasd el, ezt a bejegyzésünket!

Nyaralókba is kiemelten ajánljuk a csomagban található eszközök telepítését, hiszen így nem csak folyamatosan monitorozhatjuk nyaralónkat távolról is, de beavatkozókat is telepíthetünk!

A csomag telepítésével lesz egy olyan okosotthon rendszered, melyet bármikor tovább tudunk bővíteni akár további biztonsági, akár kényelmi eszközökkel (pl. világítás, redőnyök, multimédia rendszer, zár, stb.). A csomag tartalma rugalmasan variálható (egyeztetést követően).

Milyen eszközöket tartalmaz az SLS Safety csomagunk?

  • FIBARO Home Center3 Lite – a rendszer központi egysége, irányítója. Itt olvashatsz róla bővebben.
  • FIBARO Füstérzékelő – mely egy szuperérzékeny szenzor, a legkisebb veszélyt is azonnal észleli. A hangjelzésen kívül egyből értesítést küld a telefonodra, és okosított világítás esetén fényjelzéseket is kérhetünk tőle. Ha kíváncsi vagy a működésére, nézd meg ezt a videót.
  • FIBARO szén-monoxid érzékelő – mely szintén hangjelzéssel és értesítéssel (okosított világítás esetén fényjelzéssel is) figyelmeztet minket emelkedett, vagy veszélyes CO érték esetén. Telefonról folyamatosan nyomon követhető a CO szint, visszamenőleg is bármikor ellenőrizhetjük. Mivel hőmérsékletet is mér, emelkedett érték esetén azonnal értesítést kapunk, így egy kezdődő tűz továbbterjedése is megakadályozható.
  • FIBARO mozgásérzékelő – mely igazából sokkal több, mint egy mozgásérzékelő: ez egy multifunkcionális szenzor, melyről itt olvashatsz bővebben.
  • FIBARO nyitásérzékelő – melyet ajtóra, ablakra és kapura is felszerelhetünk. Nem csak arról értesít, ha kinyílik az adott nyílászáró, de arról is, ha esetleg huzamosabb ideig nyitva felejtettük. 
  • AJÁNDÉK FIBARO okos konnektor – az egyik kedvenc eszközünk, melyről ebben a bejegyzésünkben írunk.

A csomag BEVEZETŐ ÁRA: 171.300.- + ÁFA 

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, keress minket bizalommal!