FIBARO Home Center 3 Lite – az elérhetőbb intelligens otthon

Stabil, megbízható👌okosotthon & elérhető ár💲? IGEEEEEEN!!! Megjelent a FIBARO legújabb központi egysége a Home Center 3 Lite! Ez a feltuningolt “mini agy” kiválóan alkalmas lakások, kisebb családi házak, nyaralók teljes körű okosítására és nagyobb családi házak esetén egy alap okos csomag összeállítására!

Miért imádjuk már most?

👉Mert a többi FIBARO Hub-hoz hasonlóan stabil és megbízható, mert nem wifin, hanem Z-Wave-en kommunikál az eszközökkel.

👉Mert 40 db eszköz irányítására képes (ezért tökéletes lakásokba, kisebb házakba, vagy nagyobb házakba is, 40 eszközig).

👉Mert elődjéhez képest sokkal komplexebb programozást tesz lehetővé, tehát sokkal menőbb programokat tudunk írni otthonodra.

👉20 jelenet tárolására képes (a jelenetekről itt írunk bővebben)

👉1 db IP kamerát, 5 plugin-t és 10 quick app-ot támogat.

👉 Mert a vezeték nélküli rendszernek köszönhetően bármikor bővíthető, így mindig elég addig nyújtózkodnod, amíg a takaród ér (pl. először beprogramozzuk a HC3L-t és okosítjuk a világításodat, aztán ha úgy alakul, hogy megint tudsz erre költeni, megcsináljuk a biztonsági rendszert hozzá (füstérzékelő, CO szenzor, betörésvédelem, stb.), aztán egy idő múlva a kapuidat, az ajtózárat okosítjuk és így tovább…).

👉Mert tökéletes biztonságot és kényelmet teremt otthonodba!

Ha nem érted pontosan, miért van szükség egy “agyra” (más néven központi egységre vagy hub-ra) az okosításhoz, olvasd el ezt a bejegyzésünket!

Ha pedig az érdekel, otthonod mely részeit tudjuk okosítani, itt járhatsz utána.

One Reply to “FIBARO Home Center 3 Lite – az elérhetőbb intelligens otthon”

Comments are closed.