Bővíthető AJAX riasztó: telephely riasztórendszerének bővítése további eszközökkel

Egy kedves Megrendelőnk telephelyének riasztórendszerét bővítettük két további eszközzel. Szeretett volna még egy nyitásérzékelőt az egyik nyílászáróra, illetve szerette volna távolról, a mobiltelefonos applikáció segítségével működtetni (nyitni-zárni) a garázskaput.
 
Annak idején, mikor a rendszert telepítettük több okból is az AJAX vezeték nélküli rendszerére esett a választás:
✅ Kiváló ár-érték arány,
 
✅ Rövid határidőre vállalható, gyors telepítés (sürgős volt),
 
✅Bővíthetőség: ha változik az ingatlan, vagy van egy adott pénzügyi keret, amiből egy alaprendszert össze lehet hozni, a későbbiekben bármikor bővíthetjük tovább.
 
✅ Okosítási lehetőségek: jelen esetben távolról, mobiltelefonos applikációról nyitható-zárható garázskaput “varázsoltunk”, így ha a tulajdonos, vagy a kollégák nem tartózkodnak a telephelyen, de szeretnének beengedni valakit (beszállítók, Megrendelők, stb.) is megtehetik. A rendszer azonban a világítás, vagy a duguljak (ezáltal az elektromos berendezések) távoli vezérlését, vagy automatizálását is lehetővé teszi.
 
✅ Füst-és vízkifolyás érzékelőkkel és bővíthető.
 
Legyen szó családi ingatlanokról, üzlethelyiségekről, üzemépületekről, telephelyekről, vagy csarnokokról, az AJAX sokrétű megoldásai kiváló védelmet nyújtanak!
 
Az AJAX hivatalos telepítő partnereként szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.
 
Mind lakossági, mind céges/üzemi referenciákkal rendelkezünk, melyekről itt a honlap kezdőlapján, vagy Facebook oldalunkon tájékozódhat.