Egyeztessen velünk időben, hogy a terv szerint haladjon a felújítás/építkezés

‼Hamarosan kezdődik a felújítások/építkezések “főszezonja”. Érdemes minél előbb időpontot egyeztetni a helyszíni felmérésére és az árajánlat kérésére, hogy a folyamat megfelelő munkafázisában biztosan a helyszínen tudjunk lenni‼
👉 A villanyszerelés általában a legtöbb munkálatot megelőzi, a többi szakember sem tudja elkezdeni a munkát, míg mi el nem készültünk. 
👉 Bár az okos otthon eszközök telepítése akár kész házak/lakások esetén is lehetséges (vezeték nélküli rendszerrel dolgozunk, nem jár rombolással), érdemes a telepítővel a felújítások kezdete előtt a helyszínen egyeztetni, így fel tudjuk mérni, minden készen áll-e az okos otthon telepítésére, és ha esetleg nem, akkor a felújítás során ezeket lehet orvosolni.
👉Aki ismer minket tudja, hogy alapelvünk a MEGBÍZHATÓSÁG, annyi munkát írunk be a naptárba, amennyit ténylegesen el is tudunk végezni. Minden helyszínen ott vagyunk a megígért időpontban, nem szeretnénk, hogy miattunk csússzon a felújítás/építkezés. Ebből következik, hogy azoknál tudjuk elkezdeni a munkát, akikkel időben egyeztettünk időpontot.
👉Ha komplex felújításról van szó, akár egy kézben is tudhatja az összes munkálatot. A ház-lakásfelújítás 60 csapatával szinte minden munkafolyamatot le tudunk fedni, így Önnek nem szükséges több szakemberrel egyeztetnie.
 
👉 megbízható villanyszerelőt keres, aki a legújabb szabványok ismeretében, korrekt áron végzi el otthonában a munkát,
👉 szeretné egy kézben tudni a felújítási folyamatot, hiszen ez esetben társvállalkozóinkkal kooperálva, gördülékenyen elvégzünk minden munkálatot,
👉 Ön is szeretne hangvezérelhető, távvezérelhető okos otthonban élni, ami nemcsak kényelmet, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt Önnek és családjának!