2021 – évértékelés, 2022 – terveink

Boldog, sikerekben és egészségben gazdag Új Évet kívánunk Mindenkinek!🥂🍾🥳
Ezúton is szeretnénk megköszönni a bizalmat Megrendelőinknek! Örömmel és elégedettséggel tölt el bennünket, hogy többen közülük “visszatérő” ügyfelek. Ez megerősít és motivál minket abban, hogy a 2022-es évben is igyekezzünk a lehető legprecízebb módon dolgozni, optimalizálni az igényeket, időt szánni minden egyes munka esetében a kérdések körültekintő megválaszolására, a megígért időpontokat pontosan betartani.
 
Bízunk benne, hogy 2022-ben újabb és újabb háztartások elektromos hálózata válik modernebbé, biztonságosabbá a kezeink alatt, és minél többeknek okoznak örömet, biztosítanak kényelmesebb életet az általunk bekötött berendezések, eszközök! 🙂 Célunk továbbra is, hogy az otthonok otthonosabbak, okosabbak legyenek! 🙂
 
2021-ben vállalkozásunkat kibővítettük, és már teljes körű lakossági villanyszereléssel is foglalkozunk. Ez részben független az okos otthontól, hiszen sok olyan háztartás elektromos hálózatát építettük/újítottuk, ahol nem terveznek jelenleg otthon automatizálást. Részben azonban szorosan összefügg, hiszen ezáltal azok számára is többletszolgáltatást tudunk nyújtani, akik az okos otthon telepítés előtt építkeznek, vagy felújítanak. Ezáltal az okos otthon kiépítés 0. fázisát, a villanyszerelést is el tudjuk végezni. Így egyrészt céltudatosan mindent úgy alakítunk ki, hogy költséghatékonyabb és egyszerűbb legyen az okos otthon telepítése is. Másrészt gyorsabban, gördülékenyebben tudunk haladni a telepítési munkálatokkal, hiszen már előzőleg “kiismertük a terepet”.
 
A tavalyi évben szoros partnerségeket alakítottunk az építkezés/felújítás szinte minden területét lefedve. Nagyon jól kooperáló csapatot sikerült létrehoznunk, így nagyobb építési/felújítási munkák esetén gördülékenyen, egy kézből irányítva tudunk elvégezni szinte minden munkafázist.
 
A 2022-es évre további terveink is vannak. Az év második felében riasztó – és kamerarendszerek telepítésével szeretnénk tovább bővíteni szolgáltatásaink körét. Ezen a területen is fő célunk a magas minőség biztosítása Megrendelőink számára, a pontos és precíz munkavégzés a korrekt árazás mellett.
 
Már 2021 során elkezdtük felderíteni a lehetséges partneri kapcsolatokat az elektromos autó töltőállomások terén, és remélhetőleg 2022-ben ezen a területen is kimagasló minőséget tudunk nyújtani Megrendelőink számára.
 
2022-ben is készséggel fogadja hívásaikat a SmartLife Systems csapata! 🙂