Tökéletes betörésvédelem FIBARO okosotthonodban

A TÖKÉLETES BETÖRÉSVÉDELMI RENDSZER! A FIBARO okosotthon rendszerbe egyszerűen beilleszthető többek között a SATEL Integra és a DSC Alarm System is, sőt az IP kamerák is (pl. HIK Vision). Ezáltal nem csupán a kényelmet, de a biztonságot is fokozni tudjuk otthonodban.
✅ Egy telefonos applikációból minden elérhető: ellenőrizhető és távvezérelhető.
✅ A mozgás-, és nyitásérzékelők megsértéséről akkor is érkezik értesítés a telefonodra, ha nincs élesítve a rendszer. Ha a telefonod lezárt állapotban van, az értesítést az okosórádra is megkapod, hogy még véletlenül se hagyd figyelmen kívül az értesítést. Ezáltal akkor is értesülsz egy esetleges betolakodóról, mikor nem számítasz rá és nem élesítetted a rendszert.
✅ A riasztó a világításrendszereddel is kommunikál, tehát beállíthatjuk, hogy akár élesített állapotban, akár hatástalanított állapotban is villogjon egy-egy lámpa, vagy az egész ház világítása felkapcsoljon, ha a szenzorok mozgást vagy nyitást érzékelnek. Különösen alkalmas erre egy kültéri ledszalag, ami akár a rendőrségi fényhídhoz hasonló villogást is képes produkálni, ezáltal is elriasztva a betörőket. Ez a funkció jó szolgálatot tesz pl. kültéri mozgásérzékelők esetén is (például még nincs élesítve a riasztó, de már besötétedett).
✅ Ha az otthonod azt érzékeli, hogy nincs otthon senki, automatikusan élesíti a riasztót, így feledékeny emberek is biztonságban tudhatják az otthonukat.
✅ Amennyiben érzékeli okosotthonod, hogy hazaérkeztél, automatikusan hatástalanítja a riasztót, így Neked már ezzel sem kell foglalkoznod.
✅ A riasztórendszer élesítése és hatástalanítása jelenetekbe illeszthető, mint például a “Jó éjszakát!” vagy a lakáselhagyás jelenet. Ezáltal egy gombnyomással minden okosított eszköz az általunk kívánt állapotba kerül, így pl. a “Jó éjszakát!” jelenet esetében az ágyunk mellett található okosogomb megnyomásával nemcsak a lámpák kapcsolnak le és a redőnyök húzódnak le, hanem a riasztó éjszakai élesítése is aktiválódik. Így nem kell fáradtan az egész házat körbejárni és egészen biztosan nem felejtődik el ez a fontos dolog. A lakáselhagyás és a nyaralás jelenet is hasonlóképp megy végbe.
✅ Ha akár a nyaralásod alatt valakit “be kell engedned” a házba, nem kell kódokat megadni senkinek, hiszen a világ másik végéről is ki-be kapcsolhatod a riasztót.
✅ A riasztó élesítésével aktiválható a JELENLÉT SZIMULÁCIÓ: otthonunk érzékeli, ha huzamosabb ideig nem tartózkodunk otthon és “úgy tesz”, mintha tartózkodnának a házban: időnként, itt-ott fel és le kapcsolja a világítást, fel-le húzza a redőnyöket, vagy akár még hangos zenét is elindíthat.
✅ Ha értesítést kapsz valamelyik zóna megsértéséről, beállíthatjuk, hogy a kamerád is azonnal küldjön egy fényképet.
✅ Amennyiben a riasztó szenzorait kevésnek találod, a FIBARO vezeték nélküli szenzorokkal bármikor rombolás nélkül tovább bővíthető a rendszer.
 
Ha szeretnéd Te is élvezni az okosotthon nyújtotta bizotonságot és kényelmet, keress minket bizalommal!
 

One Reply to “Tökéletes betörésvédelem FIBARO okosotthonodban”

Comments are closed.