Sunways Inverter

Egy újabb inverterrel bővítettük termékpalettánkat, ami a Napenergia Plusz Program keretében is kiváló választás. A Sunways inverter nagy teljesítményt nyújt minimális helyen, és hat maximális teljesítménypont-követővel (2 MPPT) rendelkezik.

👍 Háromfázisú inverter
👍 Standard, DC kapcsoló
👍 Beépített felhasználói interfész
👍 Wifi kommunikáció intergrált web serverrel

Fontos kiemelni, hogy ez az Inverter család sok versenytársával ellentétben képes kezelni az 💪 asszimetrikus 💪 fázisterhelést, ami nagyon ❗❗❗FONTOS❗❗❗ mind az akkumulátoros rendszerek, mind a leendő bruttó elszámolás kapcsán, ugyanis azok az inverterek, amik ezzel a funkcióval nem rendelkeznek, mindig a legalacsonyabb fázisterhelést képesek ellátni, míg a magasabb terhelésű fázisok áram igényét a hálózatból szolgálja ki.

A Napenergia Plusz Program keretében is számunkra preferált Inverter a Sunways. Az Inverterhez nem kell külön megvásárolni a WiFi modult, továbbá a csomag tartalmaz egy SmartMetert is, ami egyéb beállításokat tesz lehetővé, valamint nyomon tudjuk követni akár mobiltelefonos applikáció segítségével, hogy éppen hány kWh-t vételeztünk, esetleg tápláltunk a hálózatba.

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen minket  elérhetőségeinken!

 

Sunways napelem hatvan napenergia plusz program

Sunways akkumulátor napelem hatvan napenergia plusz program