Szerelvényezés

🏠✅ Nemcsak a Megrendelőnek, hanem nekünk is csodás érzés, mikor a sok por és piszok után végre minden a helyén van, és a sok tervezés, munka, türelem eredménye végre az álomotthon, amit a lakók elképzeltek maguknak. Szeretünk szerelvényezni… 😊😊😊

Sajnos sokszor tapasztaljuk, hogy egy felújítás során az ingatlantulajdonosok megveszik a szebbnél szebb bútorokat, csempéket, járólapokat, különféle kreatív elképzeléseik vannak a festésről. Azt a plusz pénzt pedig, amit az esztétikumra szeretnének költeni, sajnos többen a villanyszerelésen szeretnék megspórolni, hiszen ami a falban van, nem látszik. A probléma az, hogy attól még lehet veszélyes. Szerencsére a legtöbben megértik az elektromos hálózat körültekintő felújításának fontosságát, mikor elmagyarázzuk, hogy hiába a gyönyörű új fal, ha rövid időn belül szét kell vésni, vagy ne adj’ Isten egy elektromos tűz után újra felújítani, mint az például ennél az ingatlannál is történt, vagy mint itt.. Sajnos vannak, akik ennek ellenére arra kérnek minket, hogy csak valami tákolás-féleséget végezzünk, mindegy mi lesz a végeredmény, legyen azért dugalj az új főzőlapnak, nem baj az sem, ha folyamatosan le fogja verni a biztosítékot, és nem fog tudni főzni a háziasszony, ha közben megy a mosógép is, a lényeg, hogy olcsó legyen. Na, mi ilyen megbízást nem vállalunk el, egyrészt mert szakmaiatlan, másrészt pedig mert lelkiismeretünk sincs hozzá, hiszen komoly veszélybe kerülhet az ott lakó család. 

Ami a falban van, valóban nem emel az ingatlan szépségén, bár mi a vezetékek, kábelek elrendezését is a lehető legnagyobb precizitással végezzük, ahogyan azt ebben a bejegyzésben is bemutattuk. Nem azért, mert bárki röntgen szemmel nézeget a falon belülre, hanem azért, mert nem tudhatjuk a jövőben mikor lesz szükség egy újabb kapcsolóra, vagy dugaljra, kaputelefonra, vagy klímára, vagy akár egy elektromos gépjármű töltő állomásra, stb. Mert előbb-utóbb szükség lesz valamire, az biztos. Na és akkor nagyon nem lesz mindegy sem a villanyszerelőnek, sem pedig a Megrendelő pénztárcájának, hogy egy-egy vezetéket milyen módon és mennyi idő alatt találunk meg. 

Viszont mikor a felújítás a végéhez közeledik, és már szinte minden szakember végzett, akkor újra színre lépünk és felkerülnek a szerelvények. Akkor persze már esztétikai szempontból sem mindegy, mennyire pontos, precíz a villanyszerelő.  Végre a mi munkákban is lehet gyönyörködni. 🙂 

Általában az idő igazol minket, hogy az olcsóbb a végén drágább lesz. A megbízhatóság és precizitás mellett, törekszünk a korrekt árazásra, az anyagköltségek optimalizálására. Ne az elektromos hálózat felújításán akarjon spórolni, ha rossz állapotban vannak a vezetékek, hiszen ez komoly problémákat rejthet magában! 

Referenciákért, akciókért kövesse Facebook oldalunkat!