Okosított eszközeink bárhonnan ellenőrizhetők és kapcsolhatók

Okosotthonban élni sokkal többet jelent a kényelemnél: a tudat, hogy eszközeinket és rendszereinket bárhonnan ellenőrizni és vezérelni tudjuk, rengeteg felesleges idegeskedéstől kímél meg minket.

Saját otthonunk okosítása előtt számát sem tudom, hányszor fordultunk vissza, vagy siettünk haza idegesen egy bekapcsolva felejtett hajvasaló miatt… Az a biztonság és nyugalom, amit egy okosotthon nyújt, megfizethetetlen! Telefonról bárhonnan ellenőrizheted és kapcsolhatod az okosított eszközöket, de beprogramozhatjuk azt is, hogy a lakás elhagyásakor automatikusan kikapcsoljon, aminek ki kell kapcsolnia.

  • A fűtésrendszer és a világítás okosításával rengeteg energiát és így pénzt spórolhatsz meg! Az általunk telepített FIBARO okosotthon nem csak azt jelenti, hogy telefonról bárhonnan kapcsolgathatsz bármit (persze azt is)! Ez a rendszer lehetővé teszi a teljes automatizálást, így Neked a távoli ellenőrzéssel és vezérléssel sem kell foglalkoznod. Jelenetek futtatásával (a jelenetekről bővebben itt olvashatsz), vagy a helymeghatározás használatával automatikusan fel-le kapcsolódik, amit beállítunk. 
  • Ugyanez igaz a Walli család intelligens aljzatával vagy egy normál konnektorba is könnyen bedugható okoskonnektorral (Wall Plug) okosított háztartási eszközökre. Különösen hasznos ez “veszélyes” eszközök esetén, mint hajvasaló, vasaló, pirítós sütő. Ezen felül a háztartási eszközök fogyasztását is monitorozni tudod, illetve a kezdődő hibákra is fény derülhet, mielőtt nagyobb baj, pl. tűzeset történne. A termékeke nevére kattintva bővebben is olvashatsz róluk. 
  • Előfordulhat, hogy éppen semmilyen jelenet nem fut, mert például a gyerekek otthon vannak, mikor Te éppen dolgozol. Ilyen esetekben nagyban megkönnyíti életünket, ha értesítést kapunk a telefonra, ha valami nem úgy van, ahogyan lennie kellene. Így például arról, ha a vasaló/hajvasaló egy ideje bekapcsolt állapotban van, így távolról is elejét tudjuk venni a bajnak.

Az okosotthonról bővebben itt olvashat. Ha pedig szeretnéd Te is kiélvezni az okosotthonok minden kényelmét és biztonságérzetét, keress minket bizalommal!