Intelligens otthonod a megfelelő páratartalomról is gondoskodik

A fűtésszezonban otthonaink levegőjének páratartalma lecsökken. A 40% alatti páratartalom a légutak nyálkahártyájának kiszáradásához vezet, mely így fogékonyabbá válik a fertőzésekre.
Ha FIBARO vezeték nélküli okosotthont telepítünk Neked, telefonodon bármikor ellenőrizheted (többek között) a lakás levegőjének páratartalmát, de ennél jóval többet tudunk nyújtani Számodra: intelligens otthonod érzékeli, ha lecsökken a lakás páratartalma és automatikusan elindítja a párásítóberendezést (a legegyszerűbb berendezést is okosítjuk Neked – erről bővebben itt tudsz tájékozódni), természetesen ha úgy szeretnéd, értesítést is küld erről. És miért lenne szükség megfelelő páratartalomra, ha senki nem tartózkodik otthon? Ezzel okosotthonod is tisztában van, és csak akkor párásít, ha otthon tartózkodik valaki (ha kíváncsi vagy rá, hogy ez hogyan lehetséges, olvasd el ezt a bejegyzésünket).
Ha túl magas lenne, ami szintén nem egészséges, elindítja az automata szellőztetést, ha van erre lehetőség, vagy kéri, hogy nyiss ablakot.
A páratartalom mellett egyéb értékeket is bármikor lecsekkolhatsz és az automatikus beavatkozás (otthonod megoldja a problémát) is beállítható. Pl. CO szint, levegőminőség, hőmérséklet, füst, stb.
 
Ha erről bővebben olvasnál, itt megteheted!
 
2021. július 1-ig pedig ingyenes, személyre szabott tanácsadást is tudunk nyújtani, online, vagy személyesen. Keress minket bizalommal!