FIBARO Home Center3

A FIBARO halad a korral, mi pedig vele haladunk! ‼️ A HOME CENTER3, a legújabb központi egység tudása még a mi várakozásainkat is felülmúlta! Nagyobb lakásokba, családi házakba már csak ezt telepítjük! Miért is tartjuk verhetetlennek?

👉Kommunikál a NICE kapu-és garázsnyitókkal, úgy, hogy semmilyen eszköz beépítése nem szükséges hozzá.

👉Tökéletesen működik a helymeghatározás funkció, így hazaérkezéskor már nyílik is a kapu vagy akár az okos zár a bejárati ajtón. A lakás elhagyásakor automatikusan élesítve lesz a riasztó rendszer, így feledékeny emberek háza sem marad “őrizetlenül”.

👉Kommunikál wifi-s eszközökkel is, pl. wifi-s klímák, robotporszívó, stb.

👉Hamarosan nem csak Z-Wave, hanem Zigbee és Bluetooth eszközökkel is fog tudni kommunikálni.

👉 230 db Z-Wave eszközt tud kezelni, tehát egy nagyobb családi ház+udvar teljes körű okosítása tökéletesen megoldható vele.

👉 Bármennyi jelenet írható rá (végtelen számú automatikát tudunk beállítani), bármennyi IP kamerát, Plugin-t vagy Quick App-ot támogat.

👉Gyors, megbízható, biztonságos.

👉 Az applikáció kezelőbarát, esztétikus, a widgetek lehetővé teszik a gyorselérést.

👉Különböző profilok is beállíthatók pl. nyaralás, lakáselhagyás, stb, így a telefonos applikáción keresztül egy kattintással vezérelhető bármennyi eszköz és futtatható bármilyen jelenet.

Ha Te is szeretnél okosotthonban élni, keress minket bizalommal! Vállalkozásunk folyamatosan követi az okosotthon piac alakulását és tesztelés után a lehető legjobb eszközt tudjuk ajánlani ügyfeleinknek!