FIBARO Starter Kit – kezdődjön a maximális biztonság

Szeretnéd az okosotthonok nyújtotta BIZTONSÁGOT otthonodban MEGFIZETHETŐ ÁRON? Akkor Neked találták ki a FIBARO Starter Kit-et, mely NÁLUNK IS BESZEREZHETŐ!
 
Mi található a csomagban?
– Home Center Lite: a FIBARO miniatűr “agya” – ez fogja vezérelni a rendszeredet.
– Füstérzékelő: mely azonnal értesítést küld a telefonodra minimális füst érzékelése esetén is. Az okosított világítással kommunikálva pedig fényjelzéseket is kérhetünk tőle.
– Vízkifolyásérzékelő: melynek segítségével a berendezések műszaki hibáiról azelőtt értesülsz, hogy nagyobb károkat okoznának.
– Mozgásérzékelő: mely nem csupán mozgás esetén küld azonnal értesítést a telefonodra, de hőmérsékletet és fényerősséget is mér, így egyéb funkciókra is használható. Például túl magas hőmérséklet esetén figyelmeztetést küld Neked, hogy egy esetleges tűz van kialakulóban, illetve más rendszerek (pl. világítás) okosításával is összehangolható.
– Nyitásérzékelő: melynek segítségével mindig tudni fogod, ha valaki kinyitotta a bejárati ajtót vagy a kaput és telefonodról is leellenőrizheted, esetleg nem maradt-e nyitva valami. Szintén összehangolható a világítással (pl. az ajtó nyitása esetén sötétben már kapcsolódik is fel a villany), vagy a kapunyitóval is.
– Okoskonnektor: mely az egyik kedvenc eszközünk. Róla itt olvashatsz bővebben.
 
A Starter Kit ELŐNYEI:
egyszerűen elhelyezhető eszközöket tartalmaz, így nincs szükség telepítőre.
a HC Lite -mivel ez egy “kistestvér” a központi egységek között – egyszerűbb programozási felülettel rendelkezik – így a programozás költségét alacsonyabb áron tudjuk kihozni. Van, aki önmaga szeretne megpróbálkozni a programozással: a HC Lite esetében ez sem lehetetlen kis informatikai affinitással.
Z-WAVE rendszer, tehát nagyon stabil és megbízható.
 
Kinek ajánljuk?
…akiknek fontos otthonuk és szeretteik biztonsága.
 
Mi történik, ha bővíteni szeretnéd idővel a rendszert?
Lakások és kisebb családi házak esetén a Home Center Lite bővíthetősége teljes mértékben megfelel. Azonban egy nagyobb családi ház átfogó és teljes automatikát magába foglaló rendszeréhez idővel a Home Center 2 vagy Home Center 3 központi egységre lesz érdemes váltani, hiszen ezek számtalan eszköz integrálását és komplex automatizálását teszik lehetővé. Arról nem is beszélve, hogy a Home Center 3 kompatibilitása egyedülálló az okosotthon hub-ok piacán.
 
Kezdésnek azonban egy FIBARO Starter Kit is tökéletesen lehetővé teszi, hogy mindig BIZTONSÁGBAN TUDD OTTHONODAT!
Árajánlatért írj nekünk vagy hívj minket!